Opendeurdagen lijndans en gemeenschapsdans binnen OKRA Kempen

Op 5 september is iedereen welkom op de opendeurdag van de lijndans. Deze zal doorgaan in het Ligahof, Schoolstraat 36, 2460 Lichtaart vanaf 13u30. Deelname is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.
Kringdansen: Opendeurdag
De kringdans organiseert dit jaar voor de 1ste keer een opendansdag op 14 september in de parochiezaal van St. Jozef Rijkevorsel, Past. Lambrechtsstraat 1, 2310 Rijkevorsel. Op deze opendansdag is iedereen welkom. De dag start om 10 u met het aanleren en dansen van de eerste dans. ’s Middags worden er voor de deelnemers een broodjes (keuze doorgeven bij inschrijving), koffie en gebak voorzien en in de namiddag volgen er nog 2 dansen. Voor deze opendansdag moet je wel vooraf inschrijven en betalen. Voor info en om in te schrijven, kan je terecht bij Emmy Van Erwegen (0474 61 10 60 of emmyvanerwegen@hotmail.com).

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info