Vakantiebeurs OKRA Kempen 10 december 2019

Kom proeven van ons uniek reisaanbod voor senioren

Gratis vakantiebeurs met aanwezigheidstombola

Dinsdag 10 december 2019 – Mollenhof Poederlee- Van 10 u tot 16 u

OKRA Kempen organiseert naar jaarlijkse traditie opnieuw een reisbeurs. Per aangeboden OKRA-reis bieden wij een standje waar je alle relevante informatie per reis kan terugvinden. Je maakt er onmiddellijk kennis met de OKRA-reisbegeleider die de reis in goede banen zal doen lopen. Daarnaast is er nog randanimatie en staan er nog andere standhouders. We organiseren bovendien ook voordrachten over ons reisaanbod met fotopresentaties.

De reisbeurs van dinsdag 10 december 2019 zal ook in een nieuw kleedje steken. De vertrouwde en gekende formule combineren we met een grootse aanwezigheidstombola. Elk uur trekken we met onschuldige hand winnaars voor bons voor etentjes, versnaperingen, reisbons enz. De hoofdprijs is een midweek in het luxueuze vakantiehuis Cache-Coeur in Harzé (Ardennen). De winnaars kunnen maar liefst 4 andere koppels meenemen.

Bekijk ook onze reispagina

Bekijk onze Folder: klik hier

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info