November rit van onze BOK ‘ers: 12 november as

 

Onze november rit is klaar en zal ons laten genieten van een cocktail van weidse vlakten, bossen, heidevelden en vennen in de streek tussen Eindhoven en Tilburg.

Traditiegetrouw heeft ons verkenningsteam gezocht naar autoluwe wegen, maar, met het jaargetijde in het achterhoofd, werd ook extra aandacht besteed aan de berijdbaarheid en de staat van de wegen.

 

Op dinsdag 12 november komen we samen in Turnhout aan de Carrefour (Parklaan). Hier is er mogelijkheid om te tanken zodat iedereen met een volle tank kan vertrekken.

We verwachten jullie daar vanaf 9h zodat de eerste groep om 9h30 kunnen vertrekken voor een rit van 164 km.

 

"Dinee Café" de Kempen (Het Groen 14 in Knegsel) verwacht ons na een 56 km voor een eerste koffiestop.

 

Het tweede stuk is een trip van 33km waarna we lunchen in de Herberg De Schutskuil (Oude Grintweg 100 Oirschot). Hier kan de menu al eens bekeken worden : https://www.schutskuil.nl.

 

De namiddagroute bedraagt in totaal 75 km, maar werd gemakkelijkheidshalve opgesplitst in twee stukken van respectievelijk 42,5 en 32,5km met als mogelijke vrije koffiestop Den Overkant in Riel. Aan de voorrijders om te beslissen als hier wordt halt gehouden.

 

Onze eindstop is de Kolonie in Merksplas.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info