Decemberrit van onze BOK 'ers: 10 december

Hagelandroute


De decemberrit is klaar en zal ons ditmaal laten genieten van de streek tussen Diest en Leuven, beter gekend als het Hageland. Dit landschap bestaat uit glooiende heuvels, afgewisseld met weidse vlaktes en af en toe zit er zelf een kleine berg tussen. Voor elk wat wils dus.

Zoals meestal verloopt de omloop grotendeels over autoluwe wegen en bij de verkenning werd opnieuw extra aandacht besteed aan de bereidbaarheid en de staat van de wegen.

Op dinsdag 10 december komen we samen in Retie aan de Sporthal, Boesdijkhofstraat 22. Bij deze startplaats is er wel GEEN mogelijkheid om te tanken. Gelukkig zijn er in de wijde omgeving van Retie wel een aantal tankstations, zodat iedereen toch goed volgetankt zal kunnen vertrekken.

We verwachten jullie daar vanaf 9h, zodat de eerste groep om 9h30 kan vertrekken. De Moltimers en A groep hebben een traject van 170 km voor de boeg. De B en C groep zullen een extra lus rijden, waardoor zij 190 km zullen afleggen.

De dag is op de klassieke manier opgebouwd :

  •  Café Klokhuis (Dorp 9, 3221 Nieuwrode) verwacht ons na een 65 km voor een eerste koffiestop.
  •  Het tweede stuk leidt ons naar de Lunch Garden in de Vlinderlaan 1, 3360 Korbeek Lo (na 32km voor de Moltimers en A groep en 52 Km voor de B en C rijders).
  •  De namiddagroute bedraagt in totaal 70 km, maar er is geen georganiseerde koffiepauze voorzien. We laten deze keuze dus over aan de voorrijders. Ter Info geven we mee dat halfweg dit traject (ter hoogte van Diest), er zeker mogelijkheden genoeg zijn.       
  • Onze eindstop is de Bonte Os in Mol (Slachthuisstraat 25).

Voorinschrijving aan deze tocht kan via onderstaand formulier

Bok aanmeldingsformulier
Keuze Groep *
Verklaring aansprakelijkheid *


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info