BOK ‘ers drieluik: 5 maart 2020

Donderdag 5 maart 2020

Het was reeds een tijdje aangekondigd. Op donderdag 5 maart zal onze jaarlijkse Algemene Vergadering plaats vinden te Mol. Dit is voor het bestuur de ideale gelegenheid om met jullie de gang van zaken te bespreken, een paar puntjes toe te lichten en, niet onbelangrijk , te luisteren naar jullie vragen en/of eventuele grieven. We hopen dus dat alle leden aanwezig kunnen zijn.

Eenmaal dit “officiële gedeelte” achter de rug, vonden we het een ideale gelegenheid om wat te bij te praten en dus hebben we maar gereserveerd in een restaurant in de buurt, de Kleppende Klipper. Iedereen is hier op uitgenodigd, ook de mensen die met hun auto zijn. Het menu is een lichte lunch onder buffetvorm, zodat de leden die met de motor zijn, nadien nog genoeg energie over hebben om een korte motortocht te rijden.

3 activiteiten

Drie activiteiten op één dag, dat moet allemaal een beetje gepland worden en dus hebben we maar een soort van scenario gemaakt : 

Algemene vergadering

De dag start dus om 9 u 30 met de vergadering in het Lokaal Dienstencentrum Ten Hove in Mol (Jakob Smitslaan 26, 2400 Mol).

Gelieve dus ten laatste om 9 u 20 aanwezig te zijn. Om dit alles in goede banen te kunnen leiden, vragen we aan de leden die zullen aanwezig zijn om zich hiervoor in te schrijven eventueel via onderstaand formulier.

We verwachten het einde van deze bijeenkomst ergens rond het middaguur. 

Lunch

Na de vergadering vertrekken onze leden, die willen deelnemen aan het middagmaal, naar de Kleppende Klipper (Postelsesteenweg 111, 2400 Mol).

De motorrijders doen dit in de klassieke groepen (A, B, C en M) langs een vooraf verkende route van 10 Km. De leden die met hun auto zijn, kunnen best ook de motoren volgen na de laatste groep.
Vermits we dus allemaal met een grote bende kort na mekaar zullen toekomen in het restaurant, hebben we samen met de kok een formule afgesproken die moet toelaten dat iedereen vlot aan tafel zal kunnen gaan.

We hebben dus geopteerd voor een buffet, waarbij je kunt kiezen tussen twee hoofdmenu’s :

Ofwel

  1. versgebakken gehaktballetjes met krieken
  2.  een lekkere spaghetti.

Dit wordt aangevuld met een uitgebreide saladbar (gemengde sla, tomaten, komkommers, witte kool in ’t zuur, geraspte worteltjes e.d.) en een broodstand met verschillende broodsoorten.

Dit alles voor € 12 per persoon, drank niet inbegrepen.

Inschrijven dient te gebeuren voor : 2 maart  eveneens met onderstaand formulier.

Motortocht

Het laatste gedeelte van de dag is een motortocht van 122 km doorheen de Kempen. Voor de leden die willen meerijden, hou er rekening mee dat er geen mogelijk is tot tanken aan het restaurant.
Deze rit wordt, zoals altijd, in de klassieke groepen gereden. Ook hier vraag ik aan de leden die willen meerijden om zich in te schrijven.
De rit zelf is als volgt opgebouwd :  

  • Eerste stuk van 62 km met een koffiestop in de Lunchgarden in het Olen Shopping Park (Lammerdries Winkelstraat 4, 2250 Olen)
  • Het laatste stuk is 60 km lang en eindigt in het Havencafé van de Yachting Club Geel (Paviljoenstraat 20, 2440 Geel)

Inschrijven voor dit drieluik dient te gebeuren voor 2 maart

 

Inschrijving drieluik

Bok aanmeldingsformulier AV
Algemene vergadering *
Maaltijd Kleppende Klipper
Keuze Groep *
Verklaring aansprakelijkheid *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info