Toerrit BOK ‘ers Retie-Venray-Postel : 10 maart

Met de korte winterdagen achter de rug, wordt er een iets langere rit aangeboden. De rit voor maart is 257 Km lang en beschrijft een wijde lus rond Eindhoven, een streek die vooral bestaat uit weidse vlaktes en bossen..

Op dinsdag 10 maart komen de BOK 'ers samen in Retie aan de Sporthal, Boesdijkhofstraat 22. Bij deze startplaats is er wel GEEN mogelijkheid om te tanken. Gelukkig zijn er in de wijde omgeving van Retie wel een aantal tankstations, zodat iedereen toch goed volgetankt zal kunnen vertrekken.

We verwachten jullie daar vanaf 9h, zodat de eerste groep om 9h30 kan vertrekken.
Bij aankomst op de parking parkeer je direct in de buurt van de man met het bordje M/A/B of C, naargelang je keuze. Om de groepsindeling en een eventuele briefing vlot te laten verlopen vragen we dan ook dat iedereen ten laatste om 9u15 aanwezig is.

 

4 trajecten

 

  • Café De Schutskuil (Oude Grintweg 100, 5688 MB Oirschot) verwacht ons na een 68 km voor een eerste koffiestop. Voor de BOK'ers een Huis van Vertrouwen, want we hebben hier eens bij een vorige tocht lekker gegeten.

 


  • Het tweede stuk van 64 Km leidt ons naar de lunch in het Grand Café “Broer en Zus” in de Raaijweg 25, 5825 AL Overloon. Voor een vlot verloop dienen wij onze keuze reeds op voorhand bekend te maken


  • In de namiddag is er na 57 Km nog een georganiseerde stop voorzien, in “De Ark” een prachtig gerestaureerde boerderij met als bijnaam “de Gezelligste Huiskamer” van Maarheeze (Stationsstraat 75, 6026 CT Maarheeze, Nederland). Laat je verrassen door de manier van koffie serveren.

 


  • Het laatste traject tot onze eindplaats Abdij Postel (Abdijlaan, 2400 Mol ) is 68 Km

Zoals steeds dienen onze BOK'ers steeds hun groep op voorhand aan te kondigen bij Marc Mercier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info