Live uitzending op Witte Donderdag

Live-uitzending op Witte Donderdag om 10u00 in het kader van de Goede Week vanuit de kathedraal in Antwerpen

In het kader van de Corona-crisis zijn alle publieke liturgische vieringen geannuleerd. Dus ook de diensten in de Goede Week, een belangrijke periode in het kerkelijk jaar voor de christelijke gemeenschap. De chrismaviering, waarin de priesters jaarlijks de beloften van hun wijding vernieuwen, kan uiteraard ook niet gewoon doorgaan. Wel zal de bisschop de heilige Oliën wijden in een lege kathedraal, zonder eucharistieviering en geassisteerd door twee priesters.  Deze verkorte chrismawijding kan je bekijken in een live-uitzending op RTV, donderdag 9 april 2020 om 10u00.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info