Galaconcert najaar 2020

Op donderdag 12 november 2020  organiseren we zoals gekend van de voorgaande jaren, een GalaConcert in samenwerking met het Vlaams Muziek Theater en Cultuurhuis de Warande.

Dit is voor alle duidelijkheid geen operette. De beste melodieën van diverse operettes, opera’s, musicals en internationale evergreens worden gebracht. Geen volledig uitgewerkt decor, maar vooral prachtige muziek. Meer dan de moeite om er bij te zijn! 

Dit galaconcert zal gespreid worden over 2 voorstellingen op donderdag 12 november  2020 om 10 u & 14 u:

  • om 10u voor de trefpunten uit de gewesten (geen busvervoer): Baarle Hertog,Hoogstraten, Arendonk, Kasterlee, Turnhout en Oud-Turnhout.
  • om 14u voor de trefpunten uit de gewesten (hiervoor worden indien gewenst bussen ingelegd): Herentals, Laakdal, Herselt, Balen, Mol, Westerlo, Geel en Grobbendonk
  • wisselen van uur kan enkel mits een ander trefpunt ook wenst te wisselen van uur.

Prijs: € 27 (busvervoer + € 15)

Inschrijving:Je kan inschrijven bij je trefpunt en dit minstens voor woensdag 7 oktober;

Nog enkele belangrijke punten voordat je inschrijft:

  • De aanwezigheid van rolwagens is deze keer niet mogelijk om praktische redenen. Waarvoor onze excuses, maar dit is buiten onze wil om.
  • Iedereen zal trappen moeten doen!! Gelieve hiermee dus ook rekening te houden bij de inschrijving.

Coronarichtlijnen
Bij de tickets zullen de op dat moment geldende richtlijnen rond het coronavirus toegevoegd worden zodat iedereen hiervan op de hoogte is.
Volgende richtlijnen liggen in de lijn van de verwachtingen:
▪ Het dragen van een mondmasker in de zaal is momenteel niet verplicht, maar wel sterk aangeraden.
▪ Sowieso is het noodzakelijk een mondmasker bij te hebben voor de drukke plaatsen zoals in de toiletten, in de inkomhal,…
▪ Op de bus zijn mondmaskers verplicht.
▪ Breng voor de zekerheid ook zelf een klein flesje alcoholgel mee om je handen regelmatig te ontsmetten. Ter plaatse zullen er ook enkele handpompjes voorzien worden, bv aan de inkom (gebruik deze zeker bij het binnen komen).
▪ Respecteer de plaatselijke richtlijnen die uithangen en de aanwijzingen van de medewerkers zoals onderlinge afstand houden en de te volgen looproutes (niet alle toegangen zullen open zijn, bv deze naar de ondergrondse parking).
▪ Jassen laat je best in de bus of auto. Je kan deze ook mee naar binnen nemen in de zaal aangezien de stoel naast jou toch vrij zal zijn. Momenteel wordt er geen vestiaire voorzien.
▪ Blijf thuis als je je ziek voelt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info