Toerrit BOK’ers 14 juli

Hallo BOK’ers,

de eerste rit voor juli is klaar, we gaan dit keer richting Namen en Dinant. Het landschap hier bestaat uit glooiende heuvels, afgewisseld met diepe dalen, rijkelijk doorspekt met bochtige wegen en hier en daar een paar haarspeldbochten. Dit wordt dus weer genieten.

Er worden dit keer drie routes aangeboden, de C rijders gaan voor een tocht van 406 Km, de B groepen zullen 294 km rijden terwijl A en M zich beperken tot 223 km.

Op dinsdag 14 juli verzamelen alle groepen zich op de parking van het Total tankstation Tessenderlo langs de E313 Afrit 25A richting Luik. Hier is er natuurlijk mogelijkheid om te tanken.

Bij aankomst op de parking parkeer je direct in de buurt van de man met het bordje M/A/B of C, naargelang je keuze. We verwachten jullie daar tussen 8u30 en 8u45. Omstreeks 9u vertrekt de C groep, de andere groepen vertrekken aansluitend.

Aandacht voor de speciale richtlijnen

Opnieuw zullen alle groepen vanaf dezelfde locatie vertrekken, namelijk de parking aan het Total tankstation aan de afrit 25A te Tessenderlo richting Luik. Om een concentratie van motoren te vermijden, zullen de groepen ter plaatse natuurlijk mooi verspreid worden over deze (ruime) parking.

De routes voorzien nog steeds geen vooraf verkende rustplaatsen, om te vermijden dat alle BOK’ers in een massa ergens samen zouden zitten. Bovendien is het momenteel onmogelijk is om een café of restaurant te vinden waar 70 man of meer binnen kan en mag. De vorige rit heeft aangetoond dat alle groepen wel iets gevonden hadden om een koffie te kunnen drinken, dus het zal dit keer ook lukken zeker?

Het middagmaal wordt opnieuw een picknick. Iedereen neemt dus best boterhammen mee en iets om te drinken.

De rit eindigt bij de bar van de Yachting Club in Geel waar men nog samen iets kan drinken, maar de groep kan natuurlijk ook ergens anders eindigen (bv Pelleman, Bonte Os, enz…).

 

De Belvédère – Han – sur – Lesse

Naast het gescheiden houden van de groepen, zijn er ook een aantal maatregelen binnen de groep zelf. Hier is het belangrijkste principe dat elk lid minstens 1,5 m afstand bewaart van de anderen. Bovendien moet iedereen die dag zeker een mondmasker of buff mee hebben, we weten niet welke verplichtingen in de horeca gelegenheden zullen gelden. Indien je thuis ontsmettingsgel hebt kun je er misschien meenemen.

Enkel de leden die zich 100% gezond voelen mogen deelnemen die dag. Lijkt logisch, maar je weet nooit.

Daar de voorrijder de groepsleider/trainer is, wordt hij ook nu verantwoordelijk voor het naleven van de corona maatregelen. Het is een wettelijke vereiste dat deze persoon duidelijk herkenbaar is, hiervoor draagt hij een OKRA buff als armband en indien mogelijk een hesje van een andere kleur dan fluo geel.

Het is moeilijk in te schatten hoeveel leden zullen deelnemen, maar er zouden opnieuw wel eens veel mensen aan de start kunnen staan. Dit betekent dat bij B, A en M de motards mogelijks zullen moeten opgesplitst worden, zodat tijdens het rijden de groepen zeker onder 20 personen blijven. Om dit te kunnen voorbereiden, gaan we de inschrijvingen afsluiten zondagavond 12 juni. Wacht dus zeker niet te lang.

Bok aanmeldingsformulier
Keuze Groep *
Verklaring aansprakelijkheid *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info