BOK’ers nieuwe toerrit: bij d’ollanders 23 juli

 

De eerste rit voor juli is net achter de rug en de tweede komt er al aan. We gaan dit keer richting Loon op Zand en  Woudrichem in Nederland. Vlak polderland natuurlijk en dus doorspekt met talrijke watertjes en dijken. Omdat de meeste motoren niet graag zwemmen, zullen we dus veel over bruggen rijden en ook een paar veerpontjes nemen

Er worden dit keer twee routes aangeboden, de C en B rijders gaan voor een tocht van 284 Km terwijl A en M zich beperken tot 226 km

 

Aandacht voor de speciale richtlijnen

Opnieuw zullen alle groepen vanaf dezelfde locatie vertrekken, namelijk de parking aan de Carrefour in Turnhout (Parklaan 80).

 

Om een concentratie van motoren te vermijden, zullen de groepen ter plaatse natuurlijk mooi verspreid worden over deze (ruime) parking.

Alhoewel de routes nog steeds geen vooraf verkende rustplaatsen bevatten, hebben de verkenners langs de route wel een restaurant gevonden die zij kunnen aanbevelen voor de middagpauze. Er is echter niets met de uitbater afgesproken, maar de zaak is zeker groot genoeg. Dit is de tip :

Het Veerhuis

Bokhovensemaasdijk 12

5221BP Bokhoven

Als de groep het wil kan dus eventueel hier gestopt worden (Voor de mensen die Basecamp gebruiken, het staat op de kaart gemarkeerd als een waypoint). Wie wil kan natuurlijk nog altijd zijn boterhammen meenemen.

De rit eindigt bij Cafe De Coeck (Grote Baan 151, 2380 Ravels), een gezellige plaats om samen na te genieten bij de laatste koffie (of de eerste Leffe?).  

Naast het gescheiden houden van de groepen, zijn er ook een aantal maatregelen binnen de groep zelf. Hier is het belangrijkste principe dat elk lid minstens 1,5 m afstand bewaart van de anderen en op de parking ’s morgens bovendien ook nog een mondmasker of buff draagt.

Enkel de leden die zich 100% gezond voelen mogen deelnemen die dag. Lijkt logisch, maar je weet nooit.

Daar de voorrijder de groepsleider/trainer is, wordt hij ook nu verantwoordelijk voor het naleven van de corona maatregelen. Het is een wettelijke vereiste dat deze persoon duidelijk herkenbaar is, hiervoor draagt hij een OKRA buff als armband en indien mogelijk een hesje van een andere kleur dan fluo geel.

De inschrijvingen worden afgesloten dinsdagavond 21 juli. Wacht dus zeker niet te lang.

Praktisch nu

Op donderdag 23 juli verzamelen alle groepen zich op de parking aan de Carrefour in Turnhout (Parklaan 80). Hier is er natuurlijk mogelijkheid om te tanken.

Bij aankomst op de parking parkeer je direct in de buurt van de man met het bordje M/A/B of C, naargelang je keuze. We verwachten jullie daar tussen 8u30 en 8u45. Omstreeks 9u vertrekt de C groep, de andere groepen vertrekken aansluitend.

Voorinschrijving verplicht

Bok aanmeldingsformulier

Bok aanmeldingsformulier

Keuze Groep *
Verklaring aansprakelijkheid *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info