Welkom op onze volgende wandeling:17 december

Op vrijdag 9 oktober strikten de OKRA-hikers de veters van hun wandelschoenen voor het eerst. Een twintigtal stappers verkenden de Kempense Heuvelrug in Lichtaart en Herentals. Omdat alle wandelaars enthousiast waren, plannen we al een volgende tocht.

Schrijf alvast de volgende wandelafspraak in jouw agenda:


Donderdag 17 december 2020 • 10 uur
start: Kerk van Merksplas (gratis parking)
Afstand: 18 km
eigen picknick meebrengen


De Kerststallentocht in Merksplas is sinds jaar en dag een klassieker. Elk jaar in december wordt deze mooie route gemarkeerd door talloze vrijwilligers. Onze groepswandeling brengt ons langs een gevarieerd kerstparcours, over mooie bossen veldwegen, van kerststal naar kerststal. Begeleider is Pat Hufkens.
Inschrijven bij tom.langmans@okra.be of 014/40 33 50


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info