OKRA Hikers voorjaarprogramma 2021

Maandelijks organiseren OKRA HIKERS Kempen wandeltochten tussen de 18 & 25 km. Bekijk hieronder het boeiende programma voor het voorjaar van 2021

Poederlee

LANGS DE AA NAAR HET KASTEEL VAN VORSELAARDONDERDAG 21 JANUARI 2021Na enkele smalle bospaden ontdek je plots deHeggekapel.Als de geschiedenis een beetje anders was verlopen, dan was deze locatie misschien ...
Verder Lezen....

Retie

LANGS DE MEANDERS VAN DE KLEINE NETEDINSDAG 23 FEBRUARI 2021Waar normaal de kano’s te water worden gelaten, vertrekt deze wandeling.Afwisseling troef tijdens deze tocht. Langs bos en veldwegen, langs de ...
Verder Lezen....

Kasterlee

KABOUTERBERG EN HOGE MOUW,SLAPENDE REUS VAN KASTERLEEDONDERDAG 18 MAART 2021 Kasterlee, Tielen en Lichtaart liggen aan de Kempense Heuvelrug, een overblijfsel van landduinen die ontstonden toen de zee zich terugtrok.Uitgestrekte ...
Verder Lezen....

Averbode

DE MERODEBOSSENDINSDAG 20 APRIL 2021 Averbode en Gerhagen liggen in eenovergangsgebied. Kijk je noordwaarts, dan zie je de Kempen liggen. Draai je zuidswaarts dan ontdek je het Hageland. Uitgestrekte bossen ...
Verder Lezen....

Hoogstraten

DE KOLONIES VAN DE NOORDERKEMPENDINSDAG 18 MEI 2021 Deze wandeling vormt een prima kennismaking met de drie kolonies:Hoogstraten, Wortel en Merksplas.De Kolonies zijn ontstaan door de Maatschappij voor Weldadigheid van ...
Verder Lezen....

Opitter

OUDSBERG, DE HOOGSTE OPEN STUIFDUIN VAN VLAANDEREN DONDERDAG 17 JUNI 2021 De Duinengordel vormt het noordelijk gedeelte van Nationaal Park Hoge Kempen. Centraal in het gebied ligt Oudsberg met Ophovenderheide ...
Verder Lezen....

Inschrijving voor een wandeling

inschrijving hiker wandeling

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X