BOK ‘ers: stand van zaken


Het is nu al een paar maanden dat we niet meer in grote groepen mogen rondrijden en de vooruitzichten geven weinig hoop dat hier snel verandering in zal komen. Gelukkig kunnen we nog in kleine groepjes tot 4 motoren toeren en als het weer goed is, moet je hier zeker gebruik van maken.

Maar ik kan mij inbeelden dat de huidige maatregelen een beetje (serieus) beginnen door te wegen en dat een mens “het” af en toe wel eens beu is. Wees gerust, je bent niet de enige! 

Wanner we elkaar in lijvende lijve zullen terugzien, is moeilijk te voorspellen. In elk geval, één ding is zeker: om een beetje proper de baan op te kunnen, moeten eerst de kappers terug aan het werk mogen. Wij kunnen toch moeilijk rondrijden met langharig tuig!

Een planning van de activiteiten 2021 kunnen we jullie nog niet aanbieden. Toch zijn er een drietal puntjes die we jullie willen meegeven.

 

Sjoekesdag komt eraan!

‘Wat is dat’ denk je nu… wel lees HIER alles over Sjoekesdag rustig verder…


Geen Dag van de Motorrijder

Zondag 28 maart 2021 staat dit jaar gepland als de Dag van de Motorrijder, een soort officieuze start van het nieuwe seizoen, met onder andere gratis demonstratielessen. Spijtig genoeg is de huidige situatie nog erg ongunstig voor de organisatie van dergelijke events. Daarom werd nu al deze harde beslissing genomen: ook in 2021 gaat de Dag van de Motorrijder niet door.


VLOM 2021

Ter info voor de nieuwe leden: de VLOM (VLAAMS OKRA-SPORT MOTORTREFFEN) is een jaarlijkse tocht waarbij alle leden van de OKRA motorwerkingen kunnen aan deelnemen. Deze traditie werd in 2019 opgestart door de OMA’s, maar kon, wegens corona, in 2020 jammer genoeg niet doorgaan.

Ondanks de huidige corona toestand blijven wij optimistisch en dus is de planning van de versie 2021 dan ook gestart. Vermits MTC (de OKRA motorvrienden van West-Vlaanderen) nog hun voorbereiding van vorig jaar liggen hebben, werd besloten om de organisatie van de VLOM 2021 terug aan hen over te laten.
Datum is zaterdag 28 augustus 2021. Vertrek en aankomstpunt is opnieuw het Domein Westhoek in Oostduinkerke, waar ook mogelijkheid zal zijn om te logeren tegen een goedkoper tarief. Bovendien kunnen de leden, die nog een voucher van vorig jaar hebben, deze zeker gebruiken.

De route is zeker een aanrader. Het is een tocht van 244 km, vertrekkende vanuit Oostduinkerke richting Frankrijk via Watou, Audinghen, Cap Le Gris Nez en Leisele om dan terug te keren naar de startplaats in Oostduinkerke. Het wordt dus genieten van een streek die wij niet goed kennen.

Het inschrijven voor de tocht zelf kun je nu nog niet doen, dit zal pas tegen de zomer mogelijk zijn.

De leden die gebruik willen maken van het hotel in Oostduinkerke kunnen zich nu al bij mij melden via mercier.marc.2@gmail.com. Vanuit de BOK'ers ga ik een groepsinschrijving doen, die wordt afgesloten op 15 februari. Prijzen en uitleg vind je op de flyer hier onderaan.


 

VLOM-2021-flyer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info