Jouw smartphone als wandelgids.

OKRA Hikers Kempen

Uitnodiging webinar

Jouw smartphone als wandelgids?

DINSDAG 30 MAART 2021
10 UUR - 11.30 UUR


Het gebruik van de smartphone is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. De tijd dat we ons mobieltje enkel gebruikten om mee te bellen, is al lang voorbij.


Ook bij het uitstippelen van wandeltochten kan onze smartphone een handig hulpmiddel zijn. Niet iedereen beschikt over een wandel-GPS en dan is de smartphone de ideale oplossing.


Wil je graag te weten komen welke apps nuttig zijn bij het plannen van jouw wandeltochten en hoe je deze apps kan gebruiken met je smartphone?

Volgende apps komen uitgebreid aan bod tijdens dit webinar: Routeyou, Strava en Osmand.

Daarnaast leer je in dit webinar hoe je een GPX bestand op jouw smartphonekan zetten en hoe deze te gebruiken als navigatiemiddel tijdens het wandelen.


Tot slot leer je ook hoe je jouw wandeling kan opnemen zodat je achteraf kan zien hoeveel kilometers je hebt gewandeld en waar je overal hebt gewandeld.

 

Heb je interesse maar kan je er niet bij zijn?

Geen probleem, het webinar wordt opgenomen en achteraf krijg je de link om het webinar te herbekijken. Na het webinar zal er ook een powerpoint van de presentatie worden bezorgd.
Na inschrijving krijg je enkele dagen voor het webinar de vergaderlink toegestuurd via mail. Deze digitale vergadering verloopt via Teams. Je dient dus te beschikken over een laptop met camera en microfoon.

 

Inschrijven voor dit webinar?

Via onderstaand formulier of via mail: tom.langmans@okra.be - telefonisch: 014-40 33 50

OKRA Hikers Kempen is een sportieve groep wandelaars die graag dagtochten stappen.
Ze verkennen de Kempen, maar gaan ook al eens wat verder.
Wil je eens een keertje mee?

Inlichtingen via tom.langmans@okra.be of tel: 014-40 33 50.

inschrijving hiker webinar

inschrijving hiker webinar

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info