corona – update 08/03 – sporten met max 10 personen terug toegestaan

Goed nieuws! Sport met max 10 personen is terug toegestaan.

De communicatie die hierrond werd gebracht in de media, bracht heel wat verwarring met zich mee. Maar we kunnen dus, na ontvangst van het officieel bericht vanuit de Vlaamse Sportfederatie, communiceren dat er wel degelijk gestart mag worden met sporten vanaf vandaag 8 maart 2021 en dus niet pas vanaf 1 april zoals eerder werd gecommuniceerd.

Sportactiviteiten buiten organiseren, buiten trainen of buiten sportlessen volgen is dus dan toch al vanaf vandaag 8 maart 2021 toegestaan met maximum 10 personen inclusief trainer/begeleider, op voorwaarde dat de afstandsregels worden gerespecteerd. Dit betekent dat je terug met 10 personen kan wandelen, fietsen, petanque spelen, buiten dansen (zonder contact), tennissen, volkssporten, motorrijden, … kortom elke sport, buiten, mits het respecteren van de nodige afstand.

Opgelet: Het gaat over een maximum van 10 personen inclusief begeleider(s). Ga je dus fietsen met een voor- en achterrijder mogen er bijgevolg nog maar maximaal 8 andere fietsers mee!

We volgen het verder voor jullie op en aarzel niet ons te contacteren als je met vragen zit. Samen gaan we er terug voor!


Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info