Gezocht: begeleiders daguitstappen OKRA Kempen


In 2020 konden onze Kempentochten niet doorgaan. Deze zullen we ook pas in 2023 opnieuw organiseren. Vanaf 2022 willen we starten met een nieuw aanvullend concept: daguitstappen met begeleiders (geen gidsen). Hiervoor zoeken we enthousiaste begeleiders die een groep op sleeptouw willen nemen. Dit kunnen zowel busuitstappen zijn als uitstappen met het openbaar vervoer afhankelijk van de bestemming en de activiteit (museum, park, voorstelling, opvoering, bezichtiging, stadsbezoek, …). 

 

Welke bestemmingen het uiteindelijk allemaal zullen worden, bepalen jullie als begeleider mee. We maken namelijk samen een jaarprogramma op. 

 

De bedoeling is dat we deze daguitstappen aanbieden aan alle trefpunten die anders geen bus zouden vol krijgen, maar ook dat we een cultureel aanbod presenteren aan niet-leden (tegen een meerprijs) om op die manier misschien nieuwe leden aan te trekken. 

 

Wil je mee deel uitmaken van deze groep begeleiders van (culturele) daguitstappen? Geef een seintje aan ons via benny.vancampfort@okra.be of bel 014 40 33 52. 


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info