Sjoekesdag 2022

Sjoekesdag komt er weer aan!

 
Sommigen zullen nu luidkeels roepen van plezier bij het horen van het heugelijke nieuws dat we dit succesnummer herhalen, anderen denken misschien ‘Wat is dat nu weer’… wel lees rustig verder…
 
OKRA staat nog steeds  bekend en vermaard om zijn ledenfeesten. Met heel wat OKRA-vrienden en vriendinnen gezellig samen tafelen, dansen en zingen. Namiddagen waar vele leden lang van tevoren naar uitkijken. De afgelopen twee jaren was dat allemaal niet meer zo evident.
 
OKRA-leden, vrienden en vriendinnen werden en worden omwille van de coronamaatregelen vaak van mekaar gescheiden. Om toch een vorm van verbondenheid met mekaar te scheppen, nodigen we iedereen uit om op maandag 14 februari zichzelf te verwennen met een lekker sjoeke (een eclair) dat je zelf bakt of bij je favoriete bakker gaat kopen.
 
Op die manier zijn we allemaal verbonden met mekaar, verbonden met onze ‘sjoekes’.
 
Stuur een foto terwijl je jouw sjoeke aan het opeten bent naar kempen@okra.be of via Facebook Messenger voor zondagavond 21 februari 2022 om 23u59.
 
Wij verspreiden ze verder op onze regionale Facebookpagina (tenzij je dit niet wil, vermeld het dan even) en onze website en zo blijven we met mekaar verbonden. Enkele Kempense vrijwilligers gaven vorig jaar het goede voorbeeld en waren met veel plezier de gezichten van deze actie.
 
En je doet het ook dit jaar niet voor niets!
 
Onder al de ingestuurde foto’s van de leden van OKRA regio Kempen kiest ons regiobestuur 1 winnaar. En deze winnaar wint opnieuw Sjoekes voor het hele trefpunt!

Dit waren de winnaars van editie 2021

Jos Schuer en Maria Bastiaens van het OKRA-trefpunt Eindhout mogen zich met hun foto welverdiend de winnaars noemen van de Sjoekesdag editie 2021


Geen lid van OKRA? Geen 55+? Ook jij kan deelnemen en misschien wint het trefpunt in jouw gemeente dankzij jou een eclair voor elke aanwezige (en dan zal er misschien ook eentje voor jou over zijn).
Eten brengt mensen samen, zeker bij OKRA! Op 14 februari brengen sjoekes onze sjoekes samen! Verwen jezelf met een eclair en voel je verbonden met anderen tijdens deze Sjoekesdag.
Vanaf vorig jaar heeft Valentijn afgedaan en spreken we enkel nog van Sjoekesdag!
Waar wacht je op? Laat het smaken!
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info