Peter Lambert in monoloog in OKRA Geel Larum

 

Peter Lambert brengt een monoloog met een lach en een traan. Hij verstaat de kunst om een moeilijk onderwerp op een amusante manier aan te brengen.

 

In deze conférence heeft Peter Lambert het over de rol van ouderen in onze maatschappij.

Alhoewel ze een groeiend deel van de bevolking uitmaken zijn ouderen vaak geen prioriteit voor de politiekers. Mensen willen zich dus verenigen om hun rechten te vrijwaren :; hier en overal in de wereld. Ook OKRA voert "verbondenheid" in het vaandel en wordt met een knipoogje door Peter aangestipt in zijn boeiend betoog dat we allemaal willen aanprijzen.

OKRA Larum nodigt jullie dan ook uit om deze conférance bij te wonen. Het wordt met allen samen, zeker een boeiende en aangename namiddag U aangeboden voor € 10.

Een tas koffie en een hapje horen daar zeker bij.

 

Iedereen wordt op tijd verwacht. We willen om 14 u beginnen. Er wordt eveneens een pauze voorzien zodat we met de koffiepot kunnen rondkomen en een hapje serveren.

Na de voorstelling is er ruim de tijd om nog even na te praten

OKRA GEEL LARUM zou het op prijs stellen indien jullie trefpunt aanwezig kon zijn . Indien je in groep komt is het gemakkelijk dat je ven voordien het aantal reservaties doorgeeft.

mail naar piet.van.der.wilt@telenet.be met vermelding:

'Peter Lambert + naam van je trefpunt en zeker het aantal personen.

Deze voorstelling gaat door op woensdag 20  april van 14 u - 16 u.

PC Larum

QSt Corneliusstraat 8

2440 Geel Larum

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info