Algemene vergadering BOK’ers : 19 april ’22

 

Op 19 april vond in het Mollenhof te Lille de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. De vertegenwoordiging van de leden zat goed, want met een 50 tal aanwezigen was 1 op 4 BOK'ers aanwezig. Onder de kundige leiding van Jos en Marc werden de agendapunten vlot afgehandeld en verliepen de discussie in een opbouwende sfeer. Een volledig verslag zal naar alle leden worden doorgestuurd.

Benny Vancampfort, onze “Steun en Toeverlaat” binnen OKRA woonde de vergadering bij en gaf tekst en uitleg waar nodig. Vermits hij in oktober voor de eerste keer papa geworden was, kon een kleine “BOK'ers” attentie niet uitblijven.Een kleine fotoreportage kun je hier vinden:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info