Ledenfeest BOK’ers

Zaterdag 28 mei is het dan toch gelukt om het ledenfeest door te laten gaan. Ondanks een eerder kleine opkomst (24 leden en 17 partners) werd het een fijne avond. Fons (C rijder en tevens kok van de Oude Eik) en zijn team hebben ons dan ook ontvangen als koningen.

Na het aperitief werd het gevarieerde buffet geopend door onze Nestor, Jan “met de Stok” die ogen tekortkwam bij al dat lekkers. Na Jan schoof de rest aan en, eenmaal iedereen terug aan tafel, werd het stil, zo viel alles in de smaak. De meesten zijn dan ook wel twee tot driemaal terug geweest om hun bord opnieuw te vullen. Na het buffet was er koffie met een proevertjesbord om de laatste gaatjes te vullen.

De rest van de avond werd geopend met een “Tournée Générale” van het Huis (bedankt Fons). De sfeer bleef dus goed, niemand heeft bijgehouden hoeveel pinten er getapt werden, maar dankzij een illustere foto weten we dat de Die Hards dapper hun tafel bleven bezetten tot na middernacht.

Een ledenfeest in deze formule is misschien niet voor iedereen de droomformule, maar zij die erbij waren hebben zich goed geamuseerd.

Enkele sfeerfoto's

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info