Bikervrienden Okra Kempen

 Info over de BOK'ers - Bikervrienden OKRA Kempen


  • De BOK'ers zijn een motorvereniging. De meeste leden rijden dus met een motor vanaf 650cc tot 1800cc. Bij ons zijn niet alleen alle types motoren toegelaten, maar ook motorscooters vanaf 400cc zijn welkom. Lichtere scooters moeten wij echter weigeren, hiervoor bestaan er scooter clubs die meer geschikt zijn.
  • De BOK'ers rijden elke tweede dinsdag van de maand standaard uit, aangevuld met onderstaande agenda.
  • De vertrekplaats varieert voor elke rit, hiervan wordt je vooraf persoonlijk op  de hoogte gebracht samen met het ontvangen van de GPS route. Er wordt steeds getracht zo dicht mogelijk te vertrekken nabij een tankstation en toilet.
  • Het vertrekuur is steeds stipt om half tien tenzij vooraf anders mede gedeeld. Verzamelen aan de vertrekplaats kan vanaf negen uur.
  • Er wordt gereden in vier groepen: de Moltimers (groep M), de toeristen (groep A), de recreatieven (groep B) en vlotte rijders (groep C). Vooraf dien je steeds door te geven met welke groep je zal starten.
  • Voor je mee op pad kan rijden, dien je de Gedragscode voor de motorrijder tijdens het rijden in groep gelezen te hebben. Je vindt deze code hier.
  • Voor OKRA leden is deelname GRATIS. Niet leden zijn spijtig genoeg niet toegelaten. Kandidaat leden kunnen eenmaal vrijblijvend een rit meemaken. Bij de volgende rit moeten ze in orde zijn met OKRA en OKRA sport+ of, bij de aanvang van de rit, hiervoor een voorlopige lidkaart laten opmaken.
  • Wil je nog meer weten? Stuur een mailtje naar  Bikersokrakempen@gmail.com of vul  interesseformulier onderaan in.
 

Het dagelijks bestuur is in handen van Jos & Marc

Overzicht GPX bestanden toertochten

Via onderstaande linken kunnen de GPX bestanden van de laatste toertochten worden gedownload. Voor het bekijken moet men ingelogd zijn als BOK' er, want deze bestandjes zijn enkel toegankelijk voor de leden van onze kring Bikervrienden OKRA Kempen. Je kan reeds inloggen via hoofdmenu .

Contactformulier

Contactformulier

links naar andere OKRA motovrienden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info