Februari, 2020

27feb14:0018:00Positief denkenVoordracht

Details evenement

Positief denken is een vorm van positief relativeren, van op zoek gaan naar de goede reële kanten zonder dat de negatieve kanten van het leven genegeerd worden. Positief denken geeft positieve gevoelens meer kans, het tempert onze pijnlijke gevoelens, het motiveert opbouwend gedrag, het helpt om op een positieve manier te investeren in relaties en het versterkt onze persoonlijke veerkracht, ook bij tegenslagen.

Door jezelf beter te leren kennen, kan je ook beter zelf beslissen over je leven. Het in evenwicht brengen van je denkwijze heeft dus een groot effect. En,…je kan het leren! Je kan leren anders kijken naar jezelf, de mensen en dingen. Je kan leren ondermijnende denkgewoonten te herkennen en deze om te bouwen tot meer positieve, helpende denkgewoonten. Tijdens deze infosessie schotelen we je een nuchtere kijk op positief denken voor en hoe je er zelf invloed op kan hebben.

Presentatie:

Erna Claes, Doctor in de psychologie

Lees meer

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 18:00

Lokatie

LDC Sprankel !, Vorselaar

Organisator

OKRA Regio Kempenbennyvancamport@okra.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X