Kempentochten

- De verdere voorbereidingen van de Kempentochten kunnen niet doorgaan, alsook zal er wellicht geen mogelijkheid meer zijn om inschrijvingen voor de periodes mei en juni op te halen. Hierdoor annuleren we de Kempentochten voor zowel mei, juni als september. We bekijken later of we dit kunnen opnemen in de jaarplanning van 2021.

Annulatie van alle tochten in 2020

Rustig toeren langs de mooiste plekjes… luisterend naar verhalen van de gids, een hapje en een drankje, een natje en een droogje, in goed gezelschap. Wat heb je meer nodig? Dit is de succesformule van onze Kempentochten. In mei, juni en september 2020 kan u genieten van de daguitstap met als titel ‘In en om Het Land van Herve’. 

Naar goede traditie en blijvende vraag biedt OKRA regio Kempen jullie volgend jaar opnieuw Kempentochten aan.

Doel van de Kempentochten:

Een volledig uitgewerkte dagreis. Iedereen kan evenwel mee, maar het ritme en de uitwerking van de reis wordt aangepast aan onze oudste leden: rustig toeren over landelijke binnenwegen, luisterend naar de verhalen van onze OKRA gidsen.

We mikken dagelijks op een maximum van 100-tal deelnemers, een niet te grote groep, verdeeld over 2 autocars.

Deze uitgewerkte tocht bieden wij aan tegen de scherpste prijs. De kostprijs trachten we zo veel mogelijk te drukken, maar het is nog te vroeg om dit nu al te voorzien (rond de 55 euro). Men krijgt hiervoor: autocarrit, gids, tas koffie met koek, broodmaaltijd en avondmaal.

Datums Kempentochten 2020: 

  • De verdere voorbereidingen van de Kempentochten kunnen niet doorgaan, alsook zal er wellicht geen mogelijkheid meer zijn om inschrijvingen voor de periodes mei en juni op te halen. Hierdoor annuleren we de Kempentochten voor zowel mei, juni als september. We bekijken later of we dit kunnen opnemen in de jaarplanning van 2021.
  •  

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X