Verslag Ardennenrit Luik: BOK’ers 22 juni

De Ardennen in België is een geliefd gebied voor motorrijders en dat is niet voor niets. Er zijn prachtige motortochten te rijden en ook de accommodaties, de speciale omgeving, dit is een speeltuin voor de motorrijder. Het was aangekondigd, die dag zou een alternatieve BBB workout voor motorrijders worden. Er was inderdaad een overvloed aan “Bergen, bochten en brullende motoren”, maar jammer genoeg heeft er zich nog een extra letter “B” bijgevoegd, die van “Buien, veel buien”.

Computerlessen op maat van senioren

We gaan in Turnhout terug van start met een aantal cursussen i.s.m. LBC Volwassenenonderwijs. Wanneer: 10 wekelijkse lessen overdag vanaf de week van 13 september Wat – cursussen Windows 10 voor beginners en gevorderden – cursussen tablets en smartphones Android voor beginners en gevorderden – een cursus Word en Excel voor beginners.

BOK’ers rit Lille Halle Beerse: 8 juni 21

En of je nu droomt van een zachte, romantische, poëtische, Boheemse nostalgische vintage of resoluut moderne tocht, neen dat was in deze rit niet aan de orde. Maar het was zoals onze voorzitter schreef: we gaan tussen Antwerpen en Brussel doorglippen. Onder een stralend zonnetje en mooi weer gingen we met 64 rijders van start op de snelwegparking in Lille. Het gespreksonderwerp was al meteen gezet, een motorrit door ‘t stad bracht direct de nodige commentaren. Indrukwekkend zoals altijd. Na een kleine stukje autobaan kwamen we aan onze uitrit Zoersel, dat ging vlot.

BOK’ers rondje Verviers

Of hoe te rijden bij regenweer
De weerberichten voorspellen niet veel goeds voor dinsdag 25 mei. Er wordt een kletsnatte dag verwacht met ook veel wind. Dit leidt tot diverse afgelastingen van geplande evenementen in heel België. Ik mag gerust stellen “Des vrais pas vrai ?” die rijden in deze weersvoorspelling! Met tegengoesting kwam ik uit mijn bed. Hola het regende niet dus ja ik wilde rijden met mijn nieuw speelgoed. Ons vertrekpunt vanuit ons dorp wordt al bekend, maar toch, maar deze weersvoorspelling zijn er slechts twee rijders die ons dorp vertegenwoordigden (normaal zijn dat er acht).

OKRA Academie: voordrachten najaar

Het voorbije academiejaar is abrupt geëindigd door een virus dat een grote impact had op ons leven en de maatschappij. Dat virus had effect op alles en iedereen, overal. We konden het niet omzeilen, we moesten het verslaan, door ons met zijn allen aan de regels te houden en ons te laten vaccineren. De organiserende trefpunten en OKRA regio Kempen hebben voor u een prachtig programma klaargestoomd dat we graag aan jullie voorstellen: gevarieerd en vernieuwend!

Webinar:Piekeren

Wie maakt het niet mee: er gebeurt iets dat je aan het denken zet en het laat je niet meer los. Soms ga je ermee slapen en sta je ermee op: het belet je om goed te slapen! Kortom: piekeren! Wat is dat eigenlijk? Kan je het afleren? Hoe kan je ermee omgaan?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X