Word meteen lid

Lid zijn van OKRA biedt je tal van voordelen. Je behoort tot de grootste ouderenfamilie van Vlaanderen, je ontvangt maandelijks OKRA-magazine en je hebt recht op tal van kortingen.

Je lidgeld heb je zo terugverdiend! Een OKRA-lidmaatschap kost 28 euro per jaar. Voor een gezinslidmaatschap betaal je 47 euro (alle leden van het gezin die op hetzelfde adres wonen genieten hiervan). Bewoners van een woonzorgcentrum kunnen lid worden voor 11 euro. Voor 8 euro per jaar extra ben je lid van OKRA-SPORT+.

Deze bedragen treden in voege vanaf 1 september 2022 wanneer ook de ledenwervingsactie start. Vanaf 1 september 2022 is men namelijk lid tot eind 2023.

OKRA lid zijn betekent ook..

Dat je binnen het netwerk van honderd plaatselijke trefpunten binnen OKRA regio Kempen en van OKRA-SPORT+ kan  deelnemen aan sportieve activiteiten op maat. De activiteiten gaan van eenvoudige, bewegingsgerichte activiteiten naar meer uitdagende en avontuurlijke activiteiten. Naast de lokale activiteiten is er ook een regionaal en nationaal sportaanbod zoals sportdagen, jogging, volleybaltreffen, wandelvoetbal, KuBB, ... .

Hoe kan ik  lid worden

Binnen onze regio Kempen hebben wij een honderdtal trefpunten. Geef ons gewoon een seintje via het contactformulier en wij beantwoorden al je vragen en sturen je aanvraag tot lidmaatschap door naar de verantwoordelijken van het trefpunt van je gemeente.

Aarzel niet en doe het nog vandaag.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info