HELLO!

 

Bij OKRA is het onmogelijk je te vervelen... Dat zal je gauw ontdekken. Ga je graag op stap? Lekker actief, of eerder cultureel? Wil je mensen ontmoeten en samen gezellig een tas koffie drinken? Met andere 55 plussers deelnemen aan een activiteit? Het kan allemaal!

Op deze website vind je alvast meer informatie over wat allemaal kan. Vooral de regionale activiteiten komen hier aan bod. Daarnaast heb je dus ook een waaier aan plaatselijke trefpunten, die op hun beurt allemaal nog eens een heleboel activiteiten organiseren. (uitstappen, sportactiviteiten, culturele bezoeken, feesten, noem maar op)

Je bent overal welkom, in de regio en in de trefpunten.

Veel surfplezier!

NEEM CONTACT OP

Waar kan je een OKRA trefpunt vinden

OKRA regio Kempen is een centralisatie van alle trefpunten uit het geografische arrondissement Turnhout. Het strekt zich uit in het noorden van Hoogstraten tot Herselt in het zuiden.

 

Waarom OKRA-Kempen u echt moet aanspreken...

 

Sociale, culturele en sportieve activiteiten? OKRA regio Kempen biedt u volop kansen om samen met leeftijdgenoten deel te nemen aan een ruime waaier van sociale, culturele en sportieve activiteiten. Goed begeleid en goed verzekerd. Gevarieerd en van extra kwaliteit. In zeven deelwerkingen ingebed: OKRA-ACADEMIE, OKRA-BEDEVAARTEN, OKRA-CREA, OKRA-SPORT, OKRA-ZINGEVING, OKRA-ZORG.

Meer dan 20 000 55-plussers over meer dan 100 kempische trefpunten getuigen van een degelijk aanbod.

Interesse? Hieronder kan je zoeken tussen al onze activiteiten.

Vrijwilliger worden !

OKRA draait op vrijwilligers. Zij zijn het kloppende hart van de vereniging. Diverse activiteiten organiseren, een fietsclub begeleiden, een quiz presenteren, de hulpbehoevende leden bezoeken, promotie maken voor OKRA, de ledenadministratie onderhouden, het kasboek bijhouden, afwassen en opruimen, boodschappen doen, vergaderingen leiden enz., zegt het je wat? 

Helpende handen zijn altijd welkom. Heb je zin om een deel van je vrije tijd in OKRA te stoppen? We zien je graag komen. Laat hier je naam en adres achter en omschrijf kort wat soort van vrijwilligerswerk je zou willen doen en we bekijken of we iets voor je hebben.  

BEKIJK HIER
ONZE REGIONALE ACTIVITEITEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info