Petanque

 

Belangrijk bericht competitie 2020

De regionale petanquecompetitie zou in april opgestart worden. Gezien de verlening van het opschorten van de activiteiten tot al zeker eind april en na een bevraging bij de deelnemende ploegen, wordt ook deze competitie verschoven naar 2021. Van zodra activiteiten terug mogen doorgaan, kunnen er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld worden volgens de vooropgestelde speelkalender na onderling overleg. We pleiten er voor om maximaal in te zetten op de tornooien georganiseerd door de trefpunten opdat zij ook allen financieel een duwtje in de rug krijgen.


Lokale petanquegroepen

In onze regio zijn momenteel heel wat petanquegroepen actief. Zij spelen op wekelijkse of tweewekelijkse basis. Trefpunten die een eigen groep willen opstarten, kunnen steeds advies krijgen bij één van de groepen.

 

Regionaal petanquecompetitie 2019

Deze competitie wordt al reeds vele jaren georganiseerd. Deze competitie staat enkel open voor de eigen OKRA petanquegroepen. Alle spelers moeten dan ook actief zijn in één van deze groepen.

Herselt Bergom kampioen in 1A

De wedstrijden in eerste afdeling zijn  volledig afgerond. We kunnen wel stellen dat Herselt Bergom overtuigend zijn kampioenstitel heeft verdedigd.

Ze kronen zichzelf als de ongeslagen en daardoor de onbetwiste kampioen voor het petanqueseizoen 2019 in eerste afdeling. Van harte gefeliciteerd aan Herselt Bergom!

Ook in tweede afdeling A is de kampioen nu gekend: proficiat aan Zoerle Parwijs!

In tweede afdeling B werd Turnhout Middelares  kampioen  met slechts één verliespartij. Eveneens een dikke proficiat.

 

Alle voorbereidingen voor een nieuw seizoen zijn opgestart, hopelijk met evenveel enthousiaste ploegen.

Uitslagen en rangschikkingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X