Toneelvoorstelling ” Weerzien “

In 2020 organiseerden we het stuk ‘Weerzien’ van schrijver Eddy Van Ginckel en gespeel door Guy De Kort en André Tilleman (beiden OKRA-lid)

Een stuk over discriminatie, verdraagzaamheid, vriendschap, vreugde en verdriet, gekruid met een flinke dosis fijne humor. ‘Weerzien’ is sprankelend, verrassend, zeer herkenbaar en uit het leven gegrepen.


Samen met onze trefpunten gaan we bekijken of we in 2022 een nieuwe voorstelling kunnen organiseren. Meer info volgt hier van zodra deze beschikbaar is.


 

Operette ” Land van de glimlach”

Deze voorstelling werd afgelast wegens CORONA en verschoven naar 2022

 

Jaarlijks worden de operettevoorstellingen en GalaConcerten in samenwerking met het Vlaams Muziek Theater (VMT) in cultuurhuis de Warande te Turnhout zeer gesmaakt.

Naar goede gewoonte organiseren we in het voorjaar een operette en in het najaar een GalaConcert.

 

Jaarlijks worden de operettevoorstellingen en GalaConcerten in samenwerking met het Vlaams Muziek Theater (VMT) in cultuurhuis de Warande te Turnhout zeer gesmaakt.

Naar goede gewoonte organiseren we in het voorjaar een operette en in het najaar een GalaConcert.

Kempentochten

-De verdere voorbereidingen van de Kempentochten kunnen momenteel niet doorgaan. Vanaf 2023 gaan we zeker opnieuw van start met het organiseren van onze Kempentochten

Rustig toeren langs de mooiste plekjes… luisterend naar verhalen van de gids, een hapje en een drankje, een natje en een droogje, in goed gezelschap. Wat heb je meer nodig? Dit is de succesformule van onze Kempentochten. In 2023 kan u zeker genieten van de daguitstap met als titel ‘In en om Het Land van Herve’. 

Naar goede traditie en blijvende vraag biedt OKRA regio Kempen jullie in de nabije toekomst zeker opnieuw Kempentochten aan.

Doel van de Kempentochten:

Een volledig uitgewerkte dagreis. Iedereen kan evenwel mee, maar het ritme en de uitwerking van de reis wordt aangepast aan onze oudste leden: rustig toeren over landelijke binnenwegen, luisterend naar de verhalen van onze OKRA gidsen.

We mikken dagelijks op een maximum van 100-tal deelnemers, een niet te grote groep, verdeeld over 2 autocars.

Deze uitgewerkte tocht bieden wij aan tegen de scherpste prijs. De kostprijs trachten we zo veel mogelijk te drukken, maar het is nog te vroeg om dit nu al te voorzien (rond de 55 euro). Men krijgt hiervoor: autocarrit, gids, tas koffie met koek, broodmaaltijd en avondmaal.

 

Gala Concert

Jaarlijks worden deze GalaConcerten gesmaakt

Ook het Galaconcert kon in het najaar van 2020 niet doorgaan.

Gezien de vele omboekingen in culturele voorstellingen, organiseren we hierdoor in het najaar van 2021 geen GalaConcert.

We vliegen er met goeie moed terug in vanaf het voorjaar van 2022.

Regioquiz

Dit jaar is het eindelijk weer zo ver! We organiseren opnieuw onze regionale quiz. Meestal zijn er een 40-tal ploegen. Noteer alvast 16 november 2021 in de namiddag in je agenda. Meer informatie vind je later hier terug.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X