Reizen

Digitale reisvoorstelling

Zoals reeds voeger vermeld kunnen onze reisvoorstellingen gepland voor dinsdag 12 januari, woensdag 13 januari en maandag 18 januari van onze OKRA Kempen reizen spijtig genoeg NIET doorgaan.

Als alternatief plannen wij wel een DIGITALE reisvoorstelling en wel op:

Dinsdag 12 januari 2021 om 9 u 30

Belangstellenden voor deze digitale voorstelling moeten zich wel voor 4 januari inschrijven via mail bij nathalie.vangorp@okra.be. Zij ontvangen dan ten gepaste tijde (via mail) een link om deze voorstelling te volgen

Een rondreis door Jordanië, Cuba, Italië of Cambodja? Lang verblijf in Spanje of Turkije? Een actieve vakantie in Tenerife? Een cruise op de Middellandse Zee? Of kerst vieren in de Elzas? OKRA staat garant voor een goede kwaliteit, een eerlijke prijs en degelijke reisbegeleiding. Elke 55-plusser vindt zeker zijn gading in ons aanbod van begeleide groepsreizen.

1. Uitzonderlijke reisbegeleiders

De OKRA-reisbegeleiders zijn de sterkste troef. Zij staan vrijwillig ten dienste van de reizigers. Een goede voorbereiding, leidinggevende capaciteiten, een helpende hand en een luisterend oor horen bij hun engagement. Dankzij hen loopt alles op wieltjes en wordt er niets aan het toeval overgelaten. Op hen kan je rekenen! Daar zijn we trots op en enorm dankbaar voor.

2. Voor elk wat wils

Reizen met leeftijdsgenoten, daar kies je voor. Maar leeftijd zegt niet alles! Wie het graag rustig houdt, heeft een ruime keuze uit de kwaliteitsvolle hotels die we jaar na jaar aanbieden. Vaak niet de goedkoopste maar wel steeds met de beste service en op maat van senioren. Wie liever actief blijft op vakantie, kan ook rekenen op aanvullende programma’s met bekwame gidsen of uitstappen met de reisbegeleider, steeds op maat van senioren.

3.Steeds in goed gezelschap

Je reist altijd in goed gezelschap want jouw medereizigers zijn al even enthousiast als jij.
Wie eerder cultureel is aangelegd, zal zeker zijn gading vinden in de vele excursies.

Anderen kiezen dan weer voor onze op maat gemaakte rondreizen. Ook hier alweer onder prima begeleiding van zeer ervaren reisbegeleiders en professionele gidsen.

4.Kwaliteit voor de juiste prijs

Onze aanbiedingen hebben een prijskaartje, daar doen we niet flauw over. Maar wie alles in acht neemt, zal vaststellen dat de prijs zeer correct is. Heel veel is immers inbegrepen (vaak all-inclusive, bij rondreizen de toegangsgelden, visumafhandelingen, maaltijden op de vluchten, bagage enz.). Bovendien profiteer je van de jarenlange expertise van onze reispartners bij TUI en Omnia Travel. Je logeert in kwaliteitsvolle kamers en je geniet van een ruime annulerings- en reisverzekering. En zoals onze reisagent het zo mooi uitdrukt: wil je sprot of kaviaar?

5.Tevreden reizigers

Een van de grote troeven is de grote tevredenheid van onze reizigers. Na elke reis wordt er uitvoerig geevalueerd, onder meer via een uitgebreid evaluatieformulier dat elke reiziger krijgt. En daar blijkt telkens opnieuw uit: OKRA heeft een uitermate tevreden en trouw publiek.

OKRA Kempen op vertrouwde paden en nieuwe wegen!

Het is ondertussen meer dan 60 jaar geleden dat OKRA-Kempen boven de doopvont werd gehouden. Ongeveer 10 jaar later zetten we onze eerste bescheiden stapjes op die grote vakantiemarkt.
Intussen is deze werking al niet meer weg te denken in OKRA en zijn we het aan die honderden reislustigen verplicht een haalbare prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden.

Reizen in groep…

Misschien schrikt het sommige mensen wat af. En mijn vrijheid dan?
Wees gerust, je verliest die niet, en tenslotte bepaal jijzelf wat je wel of niet wil samen doen!
Kijk integendeel eens naar de voordelen: een goed voorbereide reisbegeleider, die eveneens je eerste toeverlaat zal zijn bij tegenslag of ziekte! Bovendien zijn groepsprijzen goedkopere prijzen, zijn er kansen ten over op nieuwe vriendschappen en krijg je gegarandeerd de mooiste plekjes van de streek te zien!

U vraagt, wij draaien…

 
We nodigen u graag uit om mee te komen genieten van onze bestemmingen aan de Belgische kust. Of verkies je het vliegtuig naar de zon van Montenegro, Turkije, Tenerife of Kreta? In onze buurlanden gaan we per autocar op zoek naar natuurpracht gecombineerd met méér dan een vleugje cultuur!
Voor onze sportvakanties (lijndans –fietsen) is de jaarlijkse vraag zo hoog dat we met voorinschrijvingen werkten en zij die dit jaar meewaren de voorrang gaven…een experiment en een gigantisch succes!
Is dit niet het beste bewijs dat je bij OKRA-reizen goed zit?

Alles over onze reisbrochures 2021

OKRA reizen, Uw betrouwbare partner

Een papieren versie van de zomereditie van de reisbrochure 2021 kan je aanvragen via het  OKRA secretariaat via telefoonnummer 014/40 33 54 of via mail kempen@okra.be.

Wanneer u kiest voor een vakantie met ons, dan kies je voor duidelijkheid en kwaliteit! Al onze bestemmingen vermelden expliciet wat inbegrepen is in de prijs. En zoals u zult merken is dit meestal volpension, alle uitstappen inbegrepen en tussenovernachtingen als dit nodig is.
Bij ons ook geen financiële verrassingen als men op het laatste moment niet mee kan gaan. Door deel te nemen aan een OKRA-groepsvakantie gaat U goed begeleid en met leeftijdsgenoten uit de streek op reis.

Opnieuw hebben we getracht een gevarieerd programma aan te bieden:


-in het binnenland zijn er de vertrouwde bestemmingen aan zee
-U vindt zeker een keuze in de buitenlandse autocarvakanties, veraf of dichtbij
-de sportieve vakanties zoals fietsen, wandelen en lijndansen winnen jaarlijks aan belang
-er is een gespreid aanbod van vliegtuigreizen

Met OKRA is het goed en veilig reizen! Goede reis!

Info & reservatie

Een reis boeken bij OKRA is een fluitje van een cent. Gewoon van bij je thuis per telefoon, via e-mail of via de website. Wil je toch eerst graag overleggen voor je een reis boekt? Geen probleem: je kan telefonisch terecht bij een van onze bereidwillige medewerkers die je helpen bij je keuze. Je kan ook via e-mail jouw bestelbon doorsturen of meer info over een reis vragen. Vermeld wel steeds jouw gegevens en over welke reis het gaat. 

Hieronder vind je al onze contactgegevens

E mail adres

Ons adres

Korte Begijnenstraat , 22

2300 Turnhout

Telefoon

014/40 33 54

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X