Reizen

OKRA en Intersoc slaan de handen in elkaar voor een STERK reisaanbod

Vele duizenden OKRA-leden bladerden in deze periode doorheen het OKRAreisaanbod dat ze ontvingen via hun OKRA-regio, of konden terugvinden op de website. Wie dit jaar doorheen de OKRA-reisbrochure zal bladeren of de website zal bezoeken, zal verrast zijn!

Het OKRA-reisaanbod is dit jaar rijker dan ooit tevoren! Voortaan bundelen we de Okrareizen in 1 pakket, over de grenzen van regio’s en provincies heen. Zo kan je jezelf verliezen in meer dan 120 bestemmingen! Van cultuurreizen tot sportievere fietsvakanties. Van busreizen tot vliegtuigreizen.

Van bestemmingen dichtbij tot veraf. In dit ruime aanbod zal iedereen zijn of haar gading vinden. Dit nagelnieuwe reisaanbod voor 2022 is een primeur. Het is het eerste resultaat van de samenwerking tussen OKRA en INTERSOCOKRA en INTERSOC slaan de handen in elkaar om voor elke 55-plusser in Vlaanderen een bijzonder sterk OKRA-reisaanbod te lanceren.

Jij als vakantiedeelnemer kan blijven intekenen op de bijzonder kwalitatieve reizen van OKRA. Reizen met OKRA staat voor groepsreizen met leeftijdsgenoten, met vertrouwde reisbegeleiders, goede omkadering en vertoeven in de warme OKRA-sfeer, mee uitgewerkt door de OKRA-werkgroepen reizen. INTERSOC staat voortaan in voor de financiële, administratieve en technische opvolging en valt hierbij terug op haar jarenlange ervaring als kwalitatieve reisorganisator.

OKRA en INTERSOC versterken elkaar en de OKRA-reiziger kan de vruchten plukken van deze mooie samenwerking!

Info

Aanbod online beschikbaar vanaf
6 december op
www.okrareizen.be

Start online boekingen Okrareizen op
www.okrareizen.be
15 december 2021 om 8u30

Vanaf 13u op 15 december 2021 starten ook

de telefonische boekingen via het
nummer 02 616 15 17

In de week van
6 december '21 ontvang je
de brochure wanneer je
de voorbije jaren mee op
reis bent geweest met OKRA.

1. Uitzonderlijke reisbegeleiders

De OKRA-reisbegeleiders zijn de sterkste troef. Zij staan vrijwillig ten dienste van de reizigers. Een goede voorbereiding, leidinggevende capaciteiten, een helpende hand en een luisterend oor horen bij hun engagement. Dankzij hen loopt alles op wieltjes en wordt er niets aan het toeval overgelaten. Op hen kan je rekenen! Daar zijn we trots op en enorm dankbaar voor.

2. Voor elk wat wils

Reizen met leeftijdsgenoten, daar kies je voor. Maar leeftijd zegt niet alles! Wie het graag rustig houdt, heeft een ruime keuze uit de kwaliteitsvolle hotels die we jaar na jaar aanbieden. Vaak niet de goedkoopste maar wel steeds met de beste service en op maat van senioren. Wie liever actief blijft op vakantie, kan ook rekenen op aanvullende programma’s met bekwame gidsen of uitstappen met de reisbegeleider, steeds op maat van senioren.

3.Steeds in goed gezelschap

Je reist altijd in goed gezelschap want jouw medereizigers zijn al even enthousiast als jij.
Wie eerder cultureel is aangelegd, zal zeker zijn gading vinden in de vele excursies.

Anderen kiezen dan weer voor onze op maat gemaakte rondreizen. Ook hier alweer onder prima begeleiding van zeer ervaren reisbegeleiders en professionele gidsen.

4.Kwaliteit voor de juiste prijs

Onze aanbiedingen hebben een prijskaartje, daar doen we niet flauw over. Maar wie alles in acht neemt, zal vaststellen dat de prijs zeer correct is. Heel veel is immers inbegrepen (vaak all-inclusive, bij rondreizen de toegangsgelden, visumafhandelingen, maaltijden op de vluchten, bagage enz.). Bovendien profiteer je van de jarenlange expertise van onze reispartners bij TUI en Omnia Travel. Je logeert in kwaliteitsvolle kamers en je geniet van een ruime annulerings- en reisverzekering. En zoals onze reisagent het zo mooi uitdrukt: wil je sprot of kaviaar?

5.Tevreden reizigers

Een van de grote troeven is de grote tevredenheid van onze reizigers. Na elke reis wordt er uitvoerig geevalueerd, onder meer via een uitgebreid evaluatieformulier dat elke reiziger krijgt. En daar blijkt telkens opnieuw uit: OKRA heeft een uitermate tevreden en trouw publiek.

E mail adres

Ons adres

Korte Begijnenstraat , 22

2300 Turnhout

Telefoon

014/40 33 54

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info